Reippaasti pimeän puolella

Parhaista parhaat Heinä-Kurkossa

 

Heinoskorkeen pimeään metsään lähti viime viikkoa pienempi, mutta sitäkin timanttisempi suunnistajajoukkio. Lähestyvä SM-erikoispitkä oli luonnonvalinnan tapaan karsinut joukostamme heikoimmat yksilöt pois, jättäen jäljelle vain ehdottomimman eliitin. Tämä näkyi myös tuloksissa. Kurkokansa kiirehti metsästä niin nopeaan pois, että järjestäjät kerkesivät ihmisten aikoihin kotiin, ja näin tuloksetkin valmistuivat hieman edellisiä koitoksia nopeammin. Ratamestarin hämmästykseksi mitä moninaisimmat hajonnat eivät olleet letkoja täysin onnistuneet hajottamaan, ja niin Kurkoissa kuin Gubbeissa kärkisijat jaettiin taas kirikyvyn perusteella.

Ensimmäisen maalin tuli kuitenkin ylhäisessä yksinäisyydessään Helpon Elämän voittaja Siiri. Myös Supergubbeissa Juha oli tehnyt jo matkalla sen verran eroa, ettei voittajasta tarvinnut kiistellä. Kurkoista nopein oli Toni, Lassen seuratessa pian perästä. Gubbesarja päättyi enemmän pyöräilymaailmasta tuttuun massakiriin, jossa ensimmäisenä leimasimelle kurotti Timo. Veera oli Kurkottarissa suvereeni, Lassi voitti nassikat hieman pienemmällä marginaalilla.

 

Tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

 

Edellisistä viikoista oppia ottaneina järjestäjä tarjoaa tälläkin viikolla maalikamerakuvaa. Sen perusteella on kuitenkin turha yrittää oikeutta hakea: Kurkossa maaliintulojärjestyksestä päättä erehtymätön maalituomari.

20161013_valinta
Gubbe- ja Supergubberadoilla oli hieman reitinvalintaa tarjolla. Kuvaan piirrettyjen lisäksi jonkinlaista välimalliakin Heinä-Kurkossa nähtiin. Testijuoksuissa päivällä suora valinta todettiin kiertoa nopeammaksi, mutta yöllä tie taisi houkuttaa suurinta osaa Gubbeilijoista.

 

Hajontakartat: Kurkot, Gubbet, Super Gubbet ja Helppo Elämä.

 

Kokonaisuutena kurkokansa vaikutti melko tyytyväiseltä Heinä-Kurkon antiin, eikä viestihajonnoistakaan kuulunut jupinaa tuloskoneelle asti. Liian kuivasta maastosta ja turhan helpoista radoista tosin taisi muutama mainita.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla!

 

10 Comments

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()