Reippaasti pimeän puolella

Kurko-Pokaalit

 

Tällaiset veijarit odottavat ottajaansa torstai-iltana Petäjäveden takametsissä, tule ja hae omasi!

Yksitoista hienoa kisaa on jo takana, ja kaikki pysteihin kaiverrettavat nimet ovat ratkenneet – vain Tuulia Vibergin voitto kurkottarissa on lopullista sinettiä vailla. Kurkoissa Lauri Oikarinen uusii yhdeksän vuoden takaisen cup-voittonsa, gubeissa Heikki Kettunen otti jo kolmannen perättäisen kiinnityksen tiukoista ahdisteluista huolimatta ja nassikoissa Samuli Peltola suorastaan murskasi vastustajansa. Ensimmäinen supergubbe tulee olemaan Matti Virtanen.

Tämä kaikki on jo selvää, mutta Murtovuoren kuninkuus on vielä täysin auki.
Nyt joukolla kärsimään!

 

One Comment

  • Tarmo Ketola
    Posted 15.12.2016 at 15:18 | Permalink

    Palkintoja voi jakaa, kurkovuotta spekuloida ja makkaraa paistaa nuotiolla kurkocupin jälkeen, mikäli järjestäjien tikut eivät ole kastuneet tai tulentekotaito ruostunut.

    Tappikurkon rastit ja emitit ovat nyt metsässä. Muutamia havaintoja matkan varrelta. Tärkeimpänä: helppo elämä ei ole ihan helppo ja Kurkoilla kartta on ykkösrastia lähestyttyessä jäänyt osin pullautusasteelle ja detaljia puuttuu pieneltä alueelta.

    Järjestäjät ovat luottavaisin mielin siitä että huomenna jokainen tuntenee tappikurkon polttelun takamuksessaan. Tervetuloa.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *