Reippaasti pimeän puolella

Selän pesu

 

Selkä-Kurko saatiin lopulta onnellisesti päätökseen. Ajanotto meinasi tehdä kunnon källit, kun maaliin saapuneille kilpailijoille rupesi napsahtelemaan epämääräisiä aikoja emitin nollauksen mukaisesti. Ilmeisesti startissa menohaluja uhkuneen porukan irtipäästäminen itse asiaan kesti liian kauan. Onneksi ajanottoguru Pyry purki pajallaan Eresultsin bitit levälleen ja leipoi niistä aivan selkokielisen ja uskottavan tuloslistan. Isot kiitokset siis Pyrylle.

Tulokset ja Väliajat.

 

Paikalle saapui 59 hengen Kurkokansa antamaan valaistusta Leivonmäen kansallispuistoon. Hienoinen lumikerros ja ratametsurin kartalta poistamat tiet ja polut eivät menoa haitanneet vaan kisa oli vauhdikkaasti ohitse alle puoleentoista tuntiin. Kurkoissa itsenäisyyspäivän vastaanoton parketilla onnistuneen alkuvalmistelun tehnyt Nandi näytti kaapin paikan tiukassa kisassa Tonin kanssa. Gubbesarjassa Kettusen Heikki otti tiukan loppukirivoiton Kurkon mr Grand Old Man Jonesista. Supergubbeja dominoi syksyn uusi osakisavoittaja Tuomisen Ilkka. Helpon elämän kaksintaistelu kääntyi Rantalan Kaille.

Videot lähdöstä ja maaliin saapujista.

 

Kartat: K, G, S, H.

Selkä-Kurkon organisaatio kiittää ja kumartaa. Toivottavasti tavataan samoissa merkeissä myös ensi syksynä.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *