Reippaasti pimeän puolella

Nakertaja-Kurko avaa pelin

 

NAKERTAJA-KURKO

Hotelli Keitele laavu Hotellinpolku 1 SUOLAHTI klo 20.00.

20160929_nakertaja

 

”Keskisuomalaista maastopohjan peruskivisyyttä emme ole valitettavasti saaneet kuitenkaan poistettua”. Kuka lie näin lausunut, mutta mitä sitä uusia lauseita keksimään, kun tuo sopii Nakertaja-Kurkoonkin kuin kivi kenkään. Ja sitä mitä ei voi poistaa pitää korostaa, tuon vanhan stailaajien sanonnan tuntee myös radoistamme vastaavat tyyliniekat.

Eli maasto on taattua äänekoskelaista Kurko-klassia, armotonta kivikkoa ja älytöntä risukkoa. Tosin kesän jälkeen, lehtien jo tipahdettua ja heinän laottua, osa vihreistä alueista on ikävä kyllä lähes läpipäästävissä. Kompensoimme tätä pidentämällä matkaa. Liikutaan siis Kurko-ohjeaikojen ylärajoilla, mutta tuskin kukaan viihtyy tässä maastossa kovin pitkään. Ja runsas polkuverkosto (osa jopa valaistu) tekee kaikkien elämästä nykyaikaan sopivasti helppoa. Edellisestä kilpailijalähtöisestä hajontatsydeemistä saadun positiivisen palautteen vuoksi olemme muuttaneet systeemiä niin, että tällä kertaa metsään on viritetty rasteja kuin tarkkuussuunnistuskisoissa ikään. Tarkista koodi.

 

Tässä tärkeimmät:
Kartta 1:10 000 käyräväli 5m.
– Ajantasaistus kesällä 2016. (Osin vanhentunut syksyllä 2016.)
Kartat pussitettu (ei saumattu, omat saumurit mukaan).
Rasteilla leimasimet, liput ja heijastimet.
+ maastossa ylimääräisiä heijastimia.
Tutustukaa ja kerratkaa myös Kurko-ohjeet!

 

Matkat:

Kurkot 7.8km
Gubbet 5.5 km
Superit 3.5 km
Helppo 3.0 km
Muutokset todennäköisiä.

 

Helppo elämä tukeutuu valaistuun pururataan, joten yösuunnistukseen perehtyminen sujuu kokemattomammaltakin turvallisesti.
Kilpailualueen läpi kulkevaan ojaan on merkitty (ja osin tehtykin) ylityspaikkoja. Ylitys saattaa onnistua muualtakin, mutta näin kauden ensimmäisissä Kurkoiluissa omien kykyjen arviointi realistisesti saattaa tehdä tepposet, joten kannattaa kysäistä kaverilta ennen kuin leiskauttaa.

Meillä on ilo ja kunnia avata KurkoCup-kausi 2016 ja toivottaa Kurkokansa tervetulleeksi Suolahteen Pässinradan varteen. Uskomme että metsästä tulee iloisia Kurkoilijoita, sillä näille radoille ei voi kuin nauraa.

 

Tästä on muiden hyvä parantaa.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *