Reippaasti pimeän puolella

Tanssikurko Toni Saaren näytöstä

 

Työväen tanssikurko keräsi syksyn kurkokauden ennätysosanoton, huolimatta siitä että lupeissa ollut räntäsade jäi sittenkin tulematta. Sentään hieman tuhruisessa kelissä rasteja noukki Aitto- ja Kangasvuoren maisemissa 123 yön gladiaattoria.

Kurkosarjassa Toni Saari irtosi muilta jo alkumatkassa. Onnistunut yläpuolen polkua hyödyntänyt reitinvalinta kolmoselle toi etumatkan joka kesti maaliin saakka. Toisena pari minuuttia Tsaarista jääneenä maalissa sijainneessa maalissa leimasi Vesa Taanila. Petri Saari ja Lauri Oikarinen pysyivät vielä parinkymmenen sekunnin sisällä Taanilasta.

20161027_voittaja

Gubberadalla ei tanssahdeltu vanhojen tansseja Samuli Peltolan askeltaessa voittoon gubbeja nopeammalla askellajilla. Toisena Heikki Kettunen ennen nopeinta naista, Miia Niittystä. Juha Koskinen puristi gubberadan vielä alle neljänkymmenen minuutin.
SuperGubeissa selvään voittoon kiirehti Juha Tolonen ja Helpossa Elämässä suorastaan ylivoimaista vauhtia viiletti Siiri Rasimus.

20161027_spekut

 
Tässä tulokset illan kurkoilusta.
Tonin emitin nollaus taisi unohtua minkä johdosta ykkösen väliaika on väärin ja loppuaika on arvioitu, mutta leimat löytyi ja voitto oli selkeä.

Tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

 

Kartat: K, G, S, H

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *