Loppuhuipennus

Vain kovimmat kilpailivat kauden viimeisessä Kurkocupissa. Lumi peitti maan muutamaa päivää aikaisemmin ja suunnistajat saivat kahlata lähes nenää myöten hangessa rastilta toiselle. Viimeisessä kisassa mukana oli 49 yökyöpeliä.

”Oli se natsitouhua!” totesi elämän päätavoitteensa ja ensimmäisen Kurkovoittonsa saavuttanut Marko Tölli, illan kuningas. Markon tiedetään osallistuneen kuluneella viikolla jo kolmeen äärimmäisen rasittavaan voimaharjoitukseen tieteellisen tutkimuksen tiimoilta, joten suoritus osoittaa uskomatonta sisua, tarmoa ja taistelutahtoa! Markon kolmen viikon, tähän iltaan tähtäävä intensiivinen harjoitusjakso näkyi loppukirissä, kun hän viime hetkillä lumi pöllyten peittosi toiseksi tulleen Juho Ylisen.

 

Hajontakartat: K, G, S, H.

Yllättäen iskenyt talvi ei haitannut muitakaan supermiehiä ja -naisia. Metsästä saapui silmät kiiluen suunnistuksen riemusta nauttivia urheilijoita. Gubbesarja ratkesi jo kolmosella, sen jälkeen Teemu Katajisto ei nähnyt kuin rastinviejien jälkiä. Superguppe-sarjassa voiton vei komeasti Ilkka Tuominen 15 sekunnin erolla Seppo Rantapuskaan. Helppo elämä-sarjan radalla ainoana urhoollisena uskaltanut Anssi Honkanen ansaitsi kiistattoman voittonsa. Illan supernainen oli Kati Korhonen.

Kaikille ei riittänyt lumihangessa kahlaaminen!  Kurkocup-kauden päätöksen kunniaksi tehty perinteikäs lumipesu ikuistui myös kuvalle. Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää Kurkokausi!

Kauden kokonaiskisassa Kurkosarjan vei nimiinsä Toni Saari selkeällä erolla muihin nähden. Gubbe-sarjassa mestari oli Jouni Kahelin. Kurkottarissa kauden nopein oli Tuulia Viberg. Nassikka-sarja oli Samuli Peltolan ylivoimaimaa. Supergubbeissa Seppo Rantapuskan voitto sai lopullisen sinettinsä viimeisessä Kurkocupissa. Helppo elämä rataa hallitsi Anssi Hokkanen.

Kurkokansa kiittää upeasta kaudesta ja toivottaa kaikille kinkun ja piparin täyteistä joulua sekä onnistunutta harjoituskautta kohti ensi vuoden Kurko Cup -haasteita!!

Tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

2 thoughts on “Loppuhuipennus”

  1. Oikeasti Gubbesarja ratkesi jo kolmosella, sen jälkeen ei umpihangessa näkynyt enää kuin satunnaisesti rastinviejän jälkiä ja viimeisetkin (Ossin) valot katosivat peräpeilistä vitosella. Toiseksi viimeisen rastin reilun kolmen minuutin kaulaa en edes minä enää pystynyt sössimään, vaikka viimeiselle rastille tulikin puolen minuutin virhe.

    Kiitokset järjestäjille, mukavaa että saatiin naisetkin mukaan kurkojärjestelijöiksi!

  2. Kiitos!
    Suurkiitos taas kerran järjestäjille suuresta nautinnosta minkä KurkoCuppi jälleen tänä syksynä on tarjonnut.
    Radat ja kelit ovat olleet KurkoCupin arvon mukaisesti erinomaiset läpi koko kauden. Vettä satoi ainoastaa Pöpelikköön. Osoittaa sateisen kesän jälkeen mitä oivallisinta yhteistyötä järjestäjien ja sään haltijan välillä.
    Uuden odostusta jäljellä enää noin yhdeksän kuukautta seuraavaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *