Hyde vai Jekyll?

HydeKurkon jälkiä selvitellään nyt päivän valjettua Halisenperälle. Kilpailualueella sijaitsi vain yksi ainoa talo, jonka lähettyville Kurkoilijoilla oli mahdollista eksyä. Mutta jo ykköselle mentäessä jotkut olivat hakeutuneet reitiltä niin paljon sivuun, että onnistuivat kulkemaan sen ainoan KIELLETYN ALUEEN läpi (vihreällä merkityt piha-alueet ovat AINA kiellettyjä alueita). Pihan valvontakameraan tallentui syyllisestä kuva:

HydeKurkon osallistuja pihamaan valvontakamerakuvassa.
Muut samassa letkassa olleet voivat ilmoittautua itse kurkokoordinaattoreille ja pyytää suorituksensa hylkäämistä vähin äänin! (Tämä viesti ei mahdollisesti tavoita kaikkia seniilisarjalaisia, mutta kertokaa te muut heille mitä “ATK:ssa on asiasta kirjoitettu”!)

Mallikartat: K, G, S, H. Tässä vielä kaikki rastit.

Tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

Hydekurko tarjosi taas elämyksiä, mikäli eksyi paikkaan, jota metsurit eivät olleet löytäneet. Perhoset ja polut loistivat poissaoloillaan, varmaankin syyskelit olivat ne lennättäneet etelään. Olivat kuitenkin maaston jättäneet jäljelle. Onneksi joku (kenties ratamestari?) oli tuonut hajontoja tilalle. Ratamestari esitteli erinomaista syyskuntoaan johtamalla ylivoimaisesti kisaa lähtöpaikalle saakka. Sen jälkeen oli muiden vuoro mennä kärkeen.

Tositoimissa hajonnat sekoittivat jo muutoinkin sekaisin olevan porukan. Pikkuporukoita pääsi syntymään, joten suotakoon se heille perässä roikkujille. Koska kauniit syyskelit jatkuvat, ratamestarien kannattaisi houkutella perhoset takaisin. Hydekurkoratamestarin Kurko-ratamestarikortti voidaan vielä varmaan uusia harkiten, mikäli hän aloittaa uuden kartoituksen kohteen suunnittelun (toteutus on eri asia) heti. Hydekurkon ratamestarilla on ainakin vielä kerran mahdollisuus olla täpinöissään.

Kokemukset “SuperGuppe” Siiri, joka osui myös seuraavaan kuvaan:

Lisää kuvia maastosta.

5 thoughts on “Hyde vai Jekyll?”

  1. Tuloksiin saattaa tulla pari korjausta. Jari Järvisen suoritus saatetaan hyväksyä jos lupaa hankkia toimivan kortin. Pinjan ajassa taitaa olla noin 43 minuuttia liikaa. Laittakaa kommenttia missä välissä tulitte maaliin.

    1. Vaikka lähdössä nollattiin, niin jäipä käyttämättä emitti koneessa. Tuo lisäaika pitää paikkansa. Tarkkaa maaliintulo järjestystä ei pysty sanomaan. Supergubbe Vesa Rajaniemi liikkui samoissa letkoissa lopussa eli samoja aikoja. Terveisin Konneveden Urheilijoiden viimeiset yö-suunnistajat: valmentaja Hannu Salonen ja suunnistaja Pinja Salonen

  2. Vaihtakaa nyt Jumalauta näiden sivujen fontti sellaiseksi että sitä voi lukea eikä sen takia jää pimeyden nautinnot kokematta. Eihän näitä sivuje perkeke nää vaikka yrittää

    1. Tietotemppuilija Timbe fixasi homman – nyt pitäisi workkia paremmin myös Omppu-tableteissa.

      1. Jes, kiitos! Omppupuhelimella sivujen fontti oli tosiaan aluksi ihan kaamea koukerofontti ja kerkesin jo miettiä, että onko se jokin vitsi :’D Mutta nyt on paljon parempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *