97-Kurkon ennakot

Tervetuloa Luhangan kankaille kurkoamaan. Nyt on löydetty täysin uusi maasto, jollaista harva on osannut edes uneksia. (Tosin huonokuntoiset ovat voineet nähdä painajaisia.)
Opastus tapahtumapaikalle alkaa Sysmäntien varresta, Luhangan tienhaarasta, josta matkaa 97-Kurkokeskukseen on 1,5 kilometriä. Mikäli joku uskaltautuu paikalle Jyväskylän suunnasta, kannattaa auto kääntää kohti Korpilahtea ja tulla kärkisten sillan kautta.

Radat:
Kurko n.6km
Gubbe n.5km
Super n.4km
Helppo n.2,5km
Lähtö: 19.00 Parkkialueen välittömässä läheisyydessä.
Maasto: Luhangan tasaisin ja kivettömin.
Hajonnat: On
Kartta: A4, Omat muovit. 1:10 000 /5m
Kartoittajan näkemys maastosta. Voi olla valmis, voi olla kesken, mutta hyvä kartta kuitenkin, tai kartta vähintään. Kartoittaja ei ole maaston kivisyyden takia lähtenyt merkkaamaan kaikkia kiviä maastosta (aika paljon on kyllä merkannut), jos joku kaipaa karttaan lisää kiviä kannattaa ottaa matkaan kynä, merkattavaa kyllä löytyy, vaikka kartta voi tuntua joltakin osin hyvinkin kivien täyttämältä.

Vaikka maastossa kiviä riittää, maastopohja on joiltakin osin jopa erittäin miellyttävä juosta. Jalan alle löytyy kalliota sekä polkuakin. Vauhtia hidastavia pusikoita tai soita ei maastosta juuri löydy.

4 thoughts on “97-Kurkon ennakot”

  1. Kimppakyydin lähtö Jyväskylän suunnasta Agoran parkkipaikalta Mattilanniemestä klo 17.30.

  2. ratamestari kiiittää. maalissa oli hymy herkässä kurkoilijoilla. tais olla helppo maasto?? vai mistä johtu? kiitos kurkoilijille!

  3. Kurkoilulle pikkusormi annettu, viekö koko kättä, se jää nähtäväksi? Aurinkokompassiin ei ole luottamista tässä lajissa :)! Tässä on jotain tunnelmaa mihin ei pääse ihan helposti muualla, iso kiitos järjestäjille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *