97 kartat ja tulokset


97-kurko on ryömitty lävitse. 76 urheaa kurkoilijaa oli uskaltautunut testaamaan luhankalaisen kangasmaaston salat. Suurin osa kurkoilijoista vaikutti yllättyneen positiivisesti. Kartoittajan näkemys oli yllättävän lähellä todellista suunnistuskarttaa. Erityiskiitosta sai rasti 54, rinnettä oli sinne ilmeisesti riittävästi. Ratamestari oli ollut hyvin lempeällä tuulella, hylkäysten ja keskeyttäneiden määrä oli jopa huolestuttavan pieni. Vai oliko syy mukavan maaston ja alimittaisten ratojen.

Mallikartat: K, G, S, H. Tässä vielä kaikki rastit.


Luhangan kankaat ovat kaikki netseellistä suunnistusmaastoa, sieltä ei hevin vanhoja suunnistuskarttoja löydy, joten ensi vuonna ratamestari ei ole yhtä armollinen. Korkeuserot eivät jää enää alle sadan metrin.

Tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *